Tondach tetőcserép, hódfarkú, hornyolt cserép

Tetőcserepek
  • Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
  • A sokoldalú cserép

    A Tondach termékkínálatában minden vásárló megtalálhatja az ízlésének és lehetőségeinek leginkább megfelelő tetőfedési rendszert (alapcserép + kiegészítők). Családi házakra, lakóparkokra, műemlékekre, közintézményekre előszeretettel alkalmazzák a Tondach cserepeit. Legyen szó tetőfelújításról, tetőtér-beépítésről vagy új építésű háztetőről, a Tondach kerámiacserép alkalmazhatósága rendkívül széles körű.

  • Jégeső! Vihar! A Tondach cseréppel fedett tető alatt nyugodtak lehetnek az éjszakái minden körülmények között. A cserepek lélegző szerkezetükből adódóan kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, kivételes áraáteresztő tulajdonságukkal egészséges életteret biztosítanak.

FőoldalGarancia, visszavétel
Garancia

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét arra, hogy a garancialevél a megrendelés teljesítésekor, a számlával együtt kerül átadásra a teljesítés helyszínén a vevőnek. Amennyiben külső oknál fogva nem történik meg, kérjük azonnal jelezze irodánknak, hogy pótolni tudjuk a hiányosságot.

A Tondach Magyarország Kft. 33 év garanciát vállal a termékeire, rendeltetésszerű tárolás és felhasználás esetén a termékek méretpontosságát, fagyállóságát és víztartó képességét garantálja.