Tondach tetőcserép, hódfarkú, hornyolt cserép

Tetőcserepek
  • Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
  • A sokoldalú cserép

    A Tondach termékkínálatában minden vásárló megtalálhatja az ízlésének és lehetőségeinek leginkább megfelelő tetőfedési rendszert (alapcserép + kiegészítők). Családi házakra, lakóparkokra, műemlékekre, közintézményekre előszeretettel alkalmazzák a Tondach cserepeit. Legyen szó tetőfelújításról, tetőtér-beépítésről vagy új építésű háztetőről, a Tondach kerámiacserép alkalmazhatósága rendkívül széles körű.

  • Jégeső! Vihar! A Tondach cseréppel fedett tető alatt nyugodtak lehetnek az éjszakái minden körülmények között. A cserepek lélegző szerkezetükből adódóan kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, kivételes áraáteresztő tulajdonságukkal egészséges életteret biztosítanak.

FőoldalSzállítási információk
Szállítási információk

 

A Tondach termékeket (7 komplett raklap feletti mennyiség esetén), megközelíthetőség függvényében, díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére. Az útdíj és a daruzás díja Br. 2667 Ft/raklap. A gyár minden Tondach raklap után Br. 8255 Ft betéti díjat és Br. 2032 Ft csomagolási díjat számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. Az építőanyag felhasználása után az Tondach raklapokat telephelyünkön (Br. 8255 Ft) áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat NEM tartalmazzák.

  Cseréptermékeket lefóliázva és pántolva EUR-raklapon kerülnek szállításra. A kiszállított cseréprakatok csomagolását – amennyiben a cserép nem kerül azonnal felhasználásra – fel kell bontani. Amennyiben a vevő 6 hónapon belül az ép és sértetlen EUR-raklapot telephelyünkre visszaszállítja, és a számlát bemutatja, a raklapot a rajta értékesített áru eladásakor érvényes raklap-visszavásárlási áron visszavásároljuk. Kérjük vegye figyelembe hogy csak annyi és olyan minőségű EUR-raklapot van módunkban visszavenni, ami a Tondach Magyarország Zrt-től a megrendelőnek kiszállításra került.

kiszállítás elismerése úgy történik, hogy a vevő – vagy kiszállításnál jelen lévő képviselője – aláírja a szállítólevelet. Ha a közölt szállítási napon a vevő, vagy a képviselője az átvételnél személyesen nem jelenik meg, a szerződés teljesítését a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Ebben az esetben a nem megfelelő helyre történő lerakodásért és a megőrzésért felelősséget nem vállalunk. A töréskárt illetve a le nem szállított termékeket a vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, 8 napon belül írásban bejelenteni. Az alkalmazott ár mellet a Tondach Magyarország Zrt a szállított mennyiség 2 (kettő) százalékát meghaladó mértékű töréskárért vállal felelőséget. Amennyiben a vevő saját fuvareszközén szállította el a terméket, a teljes töréskár a vevőt terheli.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a házhozszállítás és a telken belüli lerakodás csak teher közforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas szilárd útburkolattal ellátott közlekedési útról megközelíthető helyre történik. Ha az időjárás, vagy más okok (pl: nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb fokú emelkedő stb.) miatt az építkezés helyszíne pótkocsis tehergépjárművel megközelíthetetlen vagy az építési telken – illetőleg a megjelölt teljesítési helyen – a daruval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, akkor a vevő köteles saját költségére más lerakóhelyet biztosítani.

A teljesítés helyre vonatkozó egyedi szállítási feltételek előzetes egyeztetése a vevő kötelezettsége.  Az eladóval előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Vevő saját költségére tartozik beszerezni, és a szállító cég részére eljuttatni a szállítási határidő megtartásához szükséges időben és helyen.

A szállítást megelőző nap 12:00 órájáig értesíteni kell szállító céget a megváltozott szállítási címről vagy kérni kell a szállítás átütemezését írásban. (faxon, e-mailben) Az építkezés vagy szállítási cím pontatlan megjelölése vagy a behajtó út használhatatlansága, az úthasználati díj vagy súlykorlátozások miatt felmerülő többlet költség a vevőt terheli. Amennyiben a megadott szállítási cím pótkocsis járműszerelvény közlekedésére, illetve a lerakodásra alkalmatlan, és emiatt a teljesítés meghiúsul, az ismételt kiszállítás költsége a vevőt terheli.